Online
Markedsføring

Praktik

Praktikplads: Online markedsføring

Elsker du digital markedsføring? Og kan du bare ikke få nok af se trafikken til et website vokse, teste dig frem til bedre konvertering eller analysere og løse problemer via Analytics-data? Så er det dig, vi søger som vores nye markedsførings-praktikant i efteråret ’17.

Du vil fra start tilegne dig ny viden og spille en central rolle i vores arbejde med online markedsføring i tæt samarbejde med vores hovedansvarlige for søgemaskineringoptimering.

Lyder det som noget for dig?

Om praktikken

Din praktik hos os vil blandt andet byde på:

Dagligt arbejde med linkbuilding i form af konkurrentanalyser, outreach og opsøgende arbejde, udarbejde lister med potentielle samarbejdspartnere samt ’content creation’. Udvikling af plan for fremtidig linkbuilding.

Dataanalyse og optimering af ”on page”-SEO på baggrund af indsigt i Google Analytics og andre dataindsamlingsværktøjer. Du vil både skulle analysere dig frem til evt. problemstillinger og udarbejde samt implementere løsningsforslag til disse sammen med resten af teamet.

Konverteringsoptimering og UX. Test af brugernes oplevelse og analyse heraf. Opsætning og analyse af A/B-tests, heatmaps, recordings mv. vil være en del af arbejdet.

Du vil i perioden komme til at arbejde med:

Linkbuilding
On Page SEO
Outreach
Google Analytics
Værktøjer som Visual Website Optimizer, SEMrush mv.

Ansøgning og spørgsmål

Din ansøgning sender du til Peter Larsen på peter@clue.dk. Eventuelle spørgsmål besvares også på mail eller telefon 28 71 70 72.

Kontakt os

[wpforms id=”33″]