Digital
Marketing

Praktik

Vi søger en praktikant indenfor digital marketing til foråret 2018 – er det dig?

Praktik hos Clue ApS

Elsker du digital marketing? Og kan du bare ikke få nok af se trafikken til et website vokse, teste dig frem til bedre konvertering eller analysere og løse problemer med data?

Så er det dig, vi søger som vores nye praktikant.

Du vil fra start tilegne dig ny viden og spille en central rolle i vores arbejde med digital marketing i tæt samarbejde med resten af teamet.

Lyder det som noget for dig?

Om praktikken

Du vil som praktikant hos Clue indgå i vores unge og dynamiske team og hurtigt blive en del af hverdagen. Der er ikke langt fra idé til handling, og du vil få et ansvar fra start.

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde med SEO, konverteringsoptimering og data. Hertil kan komme opgaver indenfor email marketing, copywriting, UX testing, mv.

Du vil i praktikken komme til at arbejde med værktøjerne SEMrush, Hotjar, Google Analytics, Google Optimize, WordPress (CMS), MailMunch m.fl.

Kvalifikationer

Vi søger en praktikant med en relevant studieretning indenfor digital marketing. Vi søger som udgangspunkt en kandidat, som kan sætte kryds ved disse punkter:

  • Passion for digital marketing
  • Erfaring med eller kendskab til SEO, konverteringsoptimering og Google Analytics
  • Positiv og gå-på-mod
  • Lyst til at lære nyt
  • Dansktalende

Erfaring med/kendskab til iGaming eller online markedsføring er ikke påkrævet, men velkommen.

Værd at vide

Som ansat hos os får du:

  • Ansvar fra dag ét
  • Plads i et ungt og dynamisk team
  • Mulighed for at diskutere og føre egne idéer ud i livet
  • Løn efter aftale

Om Clue ApS

Clue Aps er et bureau beliggende på Frederiksberg, som arbejder med leadgenerering indenfor iGaming-branchen. Selvom dagligdagen til tider er er travl, er der altid en god og uformel stemning i virksomheden. Hver fredag siger vi god weekend med en fredagsøl og et spil dart eller bordfodbold.

”Jeg har lært utrolig meget i løbet af mit praktikforløb hos Clue. Jeg fik bl.a. adgang til et stort udvalg af digitale læringsværktøjer som jeg fik lov til at se igennem, inden jeg gik i gang med mine arbejdsopgaver.”

– Maria, praktikant i efteråret 2017

Praktisk

Vi søger en praktikant til foråret 2018. Forventet praktikstart vil være januar eller februar og varigheden vil være 3-5 måneder.

Har du spørgsmål til praktikken, bedes du kontakte Mark H. Christensen på mark@clue.dk eller 51 92 99 20.

Ansøgninger og CV sendes til mark@clue.dk senest d. 1. december.

Kontakt os

[wpforms id=”33″]